Home > Diensten
Terug

Kwetsbaarheid

Datum & tijd:Zondag 25 februari, 09:30
Locatie:Noorderkerk
Voorganger:N. Vennik (Nico)
Naluisteren:Naluisteren
Opslaan op uw computer

Beschrijving

Liederen 
Laat ons samen één zijn (Sela)
Psalm 130 (Psalmen voor nu)
Psalm 86: 1, 2, 4 (De Nieuwe Psalmberijming)
Help mij om stil te zijn
Psalm 61: 1, 2 (De Nieuwe Psalmberijming)
Gezang 182: 1, 3, 6
Opwekking 411
Opwekking 717
Gezang 456: 1

Schriftlezing 
Romeinen 8: 18-26
Johannes 10: 27, 28

Thema 
Ons kreunen? Zijn steunen!

Collecte: Stichting Geloof in Taal

U wordt vandaag van harte uitgenodigd om bij te dragen aan het werk van Stichting Geloof in Taal. Wekelijks ontvangen we tot wel 50 nieuwe Zwollenaren op verschillende momenten.
In een (anti-kraak) pand aan de Ruusbroecstraat in Dieze huren we vier ruimtes waar we gasten mogen ontvangen. Iedere week is er op maandag- en woensdagochtend Taal en Taart, op donderdag Bijbelse Taal. In april 2017 is op dinsdagavond een Taal en Taart in Stadshagen gestart. Onze droom is: een Taal en Taart in iedere wijk.
Na de voorjaarsvakantie start Taal en Naald op de dinsdagochtend. Ons verlangen is dat iedere dag van de week allochtone Zwollenaren langs kunnen komen voor ontmoeting en om bezig te zijn en daardoor de Nederlandse taal beter te leren. Zo willen we hen, vanuit de liefde van Jezus, ondersteunen bij het integreren in Zwolle. Onze kernwaarden zijn: gezien, geliefd, geloofd, gastvrij. Alvast bedankt voor uw financiële bijdrage. Kijk ook eens op onze website op welke manier u nog meer kunt bijdragen: www.geloofintaal.nl