Home > Diensten
Terug

Dienst

Datum & tijd:Maandag 15 januari, 10:30
Locatie:Zuiderhof
Bijzonderheid:Dienst van Woord en Gebed

Beschrijving

In memoriam zr. Wil Klein-Zwiers

Op woensdag 10 januari is zuster Wil Klein-Zwiers in de leeftijd van 84 jaar door haar hemelse Vader thuisgehaald. Wil was een krachtige, liefdevolle en meelevende vrouw, moeder en oma. Schippersvrouw was zij. Ze wist zich in geloof veilig bij God. Wat zorgde ze trouw en vol liefde voor haar man Berend die helaas in het voorjaar van 2017 moest gaan wonen in Woonzorgcentrum De Havezate. Wil was de laatste tijd erg moe; haar kracht werd steeds minder. Ze mocht afgelopen woensdag rustig heengaan. In de dankdienst voorafgaande aan de begrafenis overdenken we Mattheüs 11, 28: Komt tot Mij, allen, die vermoeid en belast zijt, en Ik zal u rust geven.  

De dankdienst voor haar leven zal worden gehouden op maandag 15 januari om 10.30 uur in de Zuiderhof. Vanaf 09.45 uur is daar gelegenheid om te condoleren. De begrafenis zal plaatsvinden op begraafplaats Bergklooster te Zwolle-Noord.

We bidden om Gods steun en kracht voor haar man Berend, de kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen en overige familie.