Home > Betrokken raken > CGK Uitzendbureau

Op dit moment (maandag 27 november 2017) zijn er 695 vrijwilligersprofielen ingevuld.

 

Doet u al mee?

Gemeente zijn we samen, samen dienen we God en elkaar. Ieder op zijn/haar eigen plek en met inzet naar vermogen met eigen gaven en kwaliteiten. Binnen onze grote gemeente is het niet altijd eenvoudig om die plek waar u/jij zich wilt en kunt inzetten te vinden. Daar willen wij graag bij helpen. U kunt de actuele vacatures hier vinden of contact met ons opnemen. Wij denken dan graag met u mee om te zorgen dat er een plek ontstaat waar u met veel plezier kunt bijdragen, mensen leert kennen en (nog) meer echt onderdeel wordt van de gemeente. 

Hieronder leest u hoe u uw vrijwilligersformat kunt invullen, waardoor aantal belangrijke gegevens al bij ons bekend zijn en wij vervolgens contact met u zullen opnemen. U kunt ook rechtstreeks mailen naar uitzendbureau@cgkzwolle.nl .

Wij hopen van u te horen!

 

Hierbij uitleg over hoe het vrijwilligersprofiel in te vullen.

 

Om naar het vrijwilligersprofiel te gaan, klik hier (je moet daarvoor wel ingelogd zijn).

Hierbij een aantal vragen die we ontvangen hebben t.a.v. het invullen van het vrijwilligersprofiel met de antwoorden daarop:

Hoe kan ik mijn profiel invullen als mijn partner en ik een gezamenlijk e-mailadres hebben en ik dus niet zelf kan inloggen op de website?

De website een oplossing voor, namelijk het invoeren van een gebruikersnaam. Ieder gemeentelid kan zich individueel aanmelden (en vervolgens inloggen) op de website.

Als je nu met jullie gezamenlijke email-adres inlogt op de website, kijk dan even of je eigen naam of die van b.v. je partner verschijnt in de rode balk rechtsboven. Stel dat daar de naam van je partner verschijnt, dan is jullie gezamenlijke e-mailadres gekoppeld aan je partner. Jij kunt dan een eigen inlog krijgen, door eerst uit te loggen op de site. Dan verschijnt in de rode balk rechtsboven de optie 'aanmelden. Als je daarop klikt moet je je postcode en EIGEN geboortedatum invullen. Dan komen als het goed is jouw gegevens op het scherm en moet je onder het kopje 'contact' naast je e-mailadres (wat jullie gezamenlijke adres mag zijn) een gebruikersnaam invullen. Met deze gebruikersnaam kun je vervolgens inloggen op de site (en je eigen vrijwilligersprofiel invullen).

In bijgaande bestand staan schermafdrukken van de aanmelding.

Mocht je er toch niet uitkomen, mail dan naar ict@cgkzwolle.nl