Home > Betrokken raken > In Christ in colour

SCHILDEREN,   individueel of met de kring bij “In Christ in colour”!

Hallo, wij zijn Anita Los en Henriëtte Willemsen.
Wij schilderen nu al een paar jaar, zéér verschillend, maar hebben beiden ontdekt dat schilderen heel leuk is, verrijkend werkt en dat het een fijne manier is om je te uiten.
En dat iedereen kan schilderen! Soms met een beetje hulp, en die willen wij graag geven.
Voor het individuele schilderen kunt u bij ons terecht op cursusochtenden en –avonden
( voor beginners en gevorderden)
Onze ervaring leert ook dat het schilderen met de kring – met alleen de volwassenen, maar ook bijvoorbeeld een zaterdagochtend met de kinderen- een fantastisch gebeuren is en dat het een uitstekende aanvulling van het programma voor uw kring voor het komende seizoen kan zijn.
( voor collega’s als teamuitje; voor een verjaardag; etc etc)

Voor  kosten en verdere informatie ,  mail of bel ons:
IC.in.colour@gmail.com      
Tel: 038-4652499 Anita Los
       038- 4656751 of 06-46715713 Henriëtte Willemsen

 


 

Reacties van een aantal cursisten:
Alie Bijlsma- Zinger: “ Ik ben gaan schilderen nadat ik werk had gezien van cursisten van Anita en Henriëtte. Mijn man zei: “dat kun jij ook wel” en dat was meteen de stimulans om ook les te gaan nemen. Het is leuk om samen te schilderen en aangemoedigd te worden door medecursisten en natuurlijk de nodige aanwijzingen van Henriëtte en Anita. Heerlijk als je bezig bent dat je alles kunt vergeten en helemaal op kunt gaan in waar je mee bezig bent en het leuke van deze lessen is dat je intussen wordt voorzien van koffie/thee met lekkers én alles staat klaar om te beginnen én je mag aan het eind zo weg lopen en de rommel achter je laten!”
Wilma Nabers- Sijrier: “Toen de kinderen de deur uit waren en ik meer vrije tijd kreeg, ben ik op schildercursus gegaan bij Anita en Henriëtte. Ik had daarvoor nooit geschilderd, dacht dat ik het niet kon, maar : nooit gedacht dat ik er zo’n plezier in zou hebben! ‘k Vind het echt heel erg leuk om te doen! Inmiddels al weer voor het 4de jaar!”
José Reitsma- de Boer: “Nadat Anita bijna moest drammen om mij op schilderles te krijgen ben ik er niet meer weg te slaan. Ik,  die nog geen poppetje kan tekenen, beleef er ongelooflijk veel plezier aan en het inspireert mij en ik kan er veel in kwijt en ik krijg nog altijd wat mooi op het doek. De avonden zijn heel  gezellig met elkaar en we stimuleren elkaar. We worden goed begeleid en verwend met koffie/ thee en wat lekkers  door Anita en Henriette!” “En dat jullie onze werken exposeren vind ik ook geweldig”
Gerda Starreveld- Kroon : “Het was erg leuk (die schilderles buiten met elkaar) . Voor herhaling vatbaar! Ik krijg echt energie bij jullie!”
Connie Vahl-Bakker : “Bedankt voor de gezellige schilderavond. Vond het weer heerlijk!”  “Leuk hoor! Ik heb het super naar mijn zin!” en “vind het super om weer met jullie te schilderen deze komende cursus! ”en “ ’k laat steeds foto’s zien op mijn mobieltje en op facebook van wat ik weer gemaakt heb en iedereen is hierover enthousiast!”