Home > Betrokken raken > Kinder- en jeugdwerk

Overzicht Kinder- en jeugdactiviteiten

 

In onze gemeente gebeurt er veel op het gebied van kinder- en jongerenwerk. 
Hierbij een schematisch overzicht.

Jaargroepen (12-16):

Om de 2 weken op vrijdagavond. De ene keer in de Noorderkerk. De andere keer in kleine groepen bij leiding thuis, inclusief samen eten. Jongeren die naar de 1e klas VO gaan, krijgen uiterlijk begin september thuis bericht over de eerste bijeenkomst én het kennismakingskamp wat plaats vindt in het 1e weekend vd herfstvakantie. Zit je in VO2 t/m VO4 en zat je nog niet eerder bij een jaargroep, meld je dan vooraf even aan.

Informatie/aanmelden:

VO1 -> jaargroep2018@cgkzwolle.nl;                           VO3 -> jaargroep2016@cgkzwolle.nl;  

VO2 -> jaargroep2017@cgkzwolle.nl;                           VO4 -> jaargroep2015@cgkzwolle.nl.

Catechesemethede #Durfte (14-20):

Zie www.durfte.nl.   Informatie/aanmelden: durfte@cgkzwolle.nl.

Kindernevendienst, BibleFriends en Tienergroep eXtra:

Voor sommige kinderen en tieners is het niet mogelijk om naar de kerk te komen, of mee te doen in een reguliere groep, in verband met alle prikkels die op hen afkomen. Voor deze kinderen wordt er in de Zuiderhof eens per maand op zondag in een prikkelarme en kleinschalige setting een bijeenkomst gehouden gedurende de ochtenddienst. Er is een groep voor kinderen van (ongeveer) 5-10 jaar, tieners van 11-14 jaar en een groep voor 14 jaar en ouder. Ook als je normaal niet in de Zuiderhof kerkt ben je van harte welkom om bij deze groepen aan te sluiten! Aanmelden en informatie: steunpuntextra@cgkzwolle.nl.

#Youth (16-23):

Vanaf begin oktober een jaar lang op maandagavond, vanaf 18.00 uur. Samen eten en samen aan de slag met geloofszekerheden, twijfel en geloofsvragen. En wie wil, kan na afloop mee om bij Sally O’Briens nog wat na te praten. Meer informatie en aanmelden: yazwolle@gmail.com.

BTW: Youth is bedoeld voor alle jongeren, gelovig of ongelovig.

Connect (18-30):

Om de 2 weken, verschillende groepen op verschillende dagen. Als (net niet) twintigers met elkaar én bij elkaar eten, met aansluitend gesprek en/of (Bijbel)studie.
Nieuwe instroom: september en februari. Meer informatie en aanmelden: connect@cgkzwolle.nl.

Belijdenisontmoetingsgroep:

Informatieavond: 19 september 2018, 19.30 uur NK. Graag vooraf even aanmelden via bog@cgkzwolle.nl.

 

Note voor ouders van kinderen & jongeren t/m 16 jaar:

Graag even checken of de klas waarin uw kind na de zomervakantie zit, klopt met de gegevens op de website (onder mijn gegevens/gegevens gezinsleden). Dan kunnen we gericht informatie sturen over het kinder- en jeugdwerk.

Schroom niet om contact op te nemen met wat voor vraag ook. We willen graag alle kinderen en jongeren een plek bieden en denken graag met ouders mee.
Mail wilma.troost@cgkzwolle.nl (kinderen tot 12 jaar) of thijswarnaar@cgkzwolle.nl (tieners & jongeren)