Home > Diensten
Terug

Uw Koninkrijk kome

Datum & tijd:Zondag 17 december 2017, 09:30
Locatie:Verrijzeniskerk
Voorganger:H.C. Mijnders (Henk)
Naluisteren:Naluisteren

Beschrijving

Op deze 3e adventszondag lezen we samen twee visioenen over het koninkrijk van God waarnaar wij op weg mogen zijn. In de toespraak gaat het dan vooral over het visioen uit Openbaring 21 over het Nieuwe Jeruzalem, dat uit de hemel neerdaalt bij God vandaan. Betekent dat dan toch dat het nieuwe Jeruzalem als een kant en klaar geschenk aan ons gegeven wordt? Of is daar vanuit de Bijbel meer over te zeggen? Er komen en passant nog een paar opvallende karakteristieken van het laatste Bijbelboek aan de orde.

Collecte: Stichting Present (HvdS)

Zwolle kent 6.400 minima-huishoudens, 50% blijft dit ook langdurig. 8% van de Zwolse kinderen groeit op in armoede. 30 % van de Zwollenaren voelt zich eenzaam. Armoede en eenzaamheid gaan vaak hand in hand.
Present Zwolle is volledig afhankelijk van subsidies en giften. Uw gift draagt bij aan het opzetten van trajecten en projecten waarbij vrijwilligers kunnen helpen waar het echt nodig is! U kunt zich uiteraard ook aanmelden om een dag(deel) te helpen bij een project of traject. www.presentzwolle.nl