Home > Diensten
Terug

Zomerdienst

Datum & tijd:Zondag 22 juli, 09:30
Locatie:Verrijzeniskerk
Voorganger:N. Vennik (Nico)
Naluisteren:Naluisteren
Kindernevendienst:de kinderen vanaf groep 1 blijven in de dienst. Uiteraard willen we hier aandacht aan besteden en daarom zullen de diensten inter-generatief van karakter zijn. We vinden het een mooie gelegenheid om interactie en contact tot stand te brengen tussen jong en oud, we zijn samen gemeente en kunnen van elkaar leren. Alle generaties krijgen zo een volwaardige plek in de 'gewone' diensten.Er is wel crèche voor kinderen tot en met 3 jaar.

Collecte: Medair

Binnen een halfjaar sloegen al meer dan 650.000 Rohingya op de vlucht uit Myanmar. Verschillenden van hen stierven tijdens de levensgevaarlijke vlucht naar buurland Bangladesh. De mannen, vrouwen en kinderen die de vlucht wel overleefden, hebben dringend hulp nodig.
Medair geeft noodhulp aan 120.000 Rohingya vluchtelingen die in vluchtelingenkampen leven in Bangladesh. Medair zorgt voor:
Opvang, eten en schoon veilig drinkwater
Medische zorg en sanitaire voorzieningen
Medair helpt lijdende mensen in afgelegen en verwoeste gemeenschappen over de hele wereld een crisis te overleven, op waardige wijze te herstellen en vaardigheden te ontwikkelen voor een betere toekomst.

Medair Nederland
Hardwareweg 2K
3821 BM Amersfoort

ING:
IBAN 2091
IBAN ING: NL52INGB0000002091
Ten name van: Medair Nederland, Amersfoort