Home > Diensten
Terug

Leer onsch bidden

Datum & tijd:Zondag 24 februari, 19:00
Locatie:Noorderkerk
Voorganger:J.E.H. Minnema (Jenne), N. Vennik (Nico)
Voorganger:J.E.H. Minnema (Jenne), N. Vennik (Nico)
Bijzonderheid:Ontmoetingsdienst
Naluisteren:Naluisteren

Beschrijving

Fake news en Goed nieuws

Fake news. Daar horen we veel over. Hoe staat het ondertussen met het goede nieuws: het evangelie. Hebben we vandaag nog iets aan goed nieuws? Wat is eigenlijk het goede nieuws? En de brenger van het goede nieuws (Jezus): wat heeft hij tot stand gebracht, wat is zijn bedoeling, zijn betekenis? En wat heeft dit nieuws dan met jouw leven te maken? Kortom in de ontmoetingsdienst: het laatste nieuws over het goede nieuws!

Collecte: De Herberg

Eten, een douche en een dak boven het hoofd. Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend. Maar dat geldt niet voor iedereen. Wie door omstandigheden tijdelijk even géén dak boven zijn hoofd heeft en nergens anders terecht kan, is welkom in De Herberg.
Het opvangaanbod is drieledig: Maatschappelijke Opvang de Basis / Maatschappelijke Opvang Doorstart / Beschermd Wonen De Herberg

De Herberg kan uw bijdrage gebruiken om mensen die bij hen komen en nog wachten op een uitkering of loon, in te schrijven bij de woningbouw. Het is belangrijk dit zo snel mogelijk te doen omdat de woningbouw werkt op duur van inschrijving. Daarnaast komen er soms mensen zonder andere spullen dan de kleding die ze aan hebben. De Herberg wil hen graag schone onderbroeken/sokken meegeven. Ook is uw bijdrage welkom voor de aanschaf van producten als shampoo, deodorant, tandpasta, tandenborstels, tampons/maandverband. Dit zijn spullen die niet snel worden binnen gebracht en waarvan het fijn is een voorraad te hebben.