Home > Diensten
Terug

Natuur

Datum & tijd:Zondag 3 maart, 19:00
Locatie:Noorderkerk
Voorganger:A. van der Veer (Arie)
Bijzonderheid:Ontmoetingsdienst

Collecte: OMF Thailand

Informatie over de collecte van zondag, 03/03/’19 OMF Thailand

Op zondag 3 maart gaan we weer collecteren voor het zendingswerk in de Isaan, het noordoosten van Thailand. Dit is een samenwerking tussen CGK Deputaten Buitenlandse Zending en OMF (Overseas Mission Fellowship). In de Isaan, met 22 miljoen inwoners, zijn nog steeds 130 districten met gemiddeld 50.000 inwoners waar geen kerk is. Daar richt het zendingswerk van OMF zich in het bijzonder op.
De familie Wilke en Marlies den Hertog, met 2 kinderen, zijn sinds 2016 werkzaam in de Isaan, Thailand. Met de Thaise medewerker Mod X onderneemt ds. Wilke diverse evangelisatie acties. Kleine groepjes mensen zijn geinteresseerd in Jezus en ontvangen bijbellessen.
Het team heeft versterking gekregen van de familie Mol (Ab en Clarine met hun 3 kinderen). Na een introductieperiode bij OMF in Singapore eind 2018, zijn ze nu aangekomen in Thailand. Ze wonen in Lopburi een stadje met 70.000 inwoners op anderhalf uur rijden van Bangkok. In deze plaats staat de taal- en cultuurschool en zullen ze tot DV eind 2019 wonen.

Van harte aanbevolen