Home > Diensten
Terug

Dienst

Datum & tijd:Zondag 9 juni 2019, 19:00
Locatie:Zuiderhof
Voorganger:C.W. Smit - van der Weel (Wouter)
Bijzonderheid:Opbouwdienst, Pinksteren
Naluisteren:Naluisteren

Collecte: Pinksteractie OMF Thailand

Collecte 9 juni voor de Pinkster zendingsactie.
Sinds enige jaren ondersteunen onze kerken het zendingswerk van OMF (Overseas Missionary Fellowship) in Isaan, Thailand. Dit werk is de opvolger van het KwaNdebele zendingswerk in Zuid-Afrika. Een paar keer per jaar wordt er voor dit werk gecollecteerd.
Naast deze collectes is er op landelijk niveau afgesproken dat elke CGK gemeente een bijdrage levert aan het zendingswerk. Het landelijk zendingsbureau, de opleiding en uitzending van zendingswerkers kost natuurlijk geld. Gelukkig zegent de Heer ons zo in overvloed dat we inderdaad het werk van OMF in Isaan, Thailand financieel kunnen ondersteunen.

De afdracht voor de CGK Zwolle voor dit jaar is vastgesteld op ruim € 43.000,=. Om dit te bewerkstelligen houden we daarom een Pinksterzendingsactie. Mogen wij op uw bijdrage rekenen?

Om dit bedrag op te kunnen halen, hebben we de volgende richtlijnen vastgesteld:

Meerpersoonshuishoudens € 60,-
Eenpersoonshuishouden € 40,-
Studenten en Werkzoekenden € 20,-

Meer informatie over de projecten van, en afdrachten aan CGK Nederland kunt u vinden op https://www.cgk.nl. Op dezelfde site https://www.cgk.nl/project/isaan vindt u informatie over het zendingwerk in de Isaan, Thailand.

Middels een brief is iedereen opgeroepen om hieraan bij te dragen.