Home > Diensten
Terug

Zomerdienst

Datum & tijd:Zondag 21 juli 2019, 19:00
Locatie:Verrijzeniskerk
Voorganger:H.C. Mijnders (Henk)
Bijzonderheid:Ontmoetingsdienst
Naluisteren:Naluisteren

Beschrijving

Vertrouwen is het belangrijkste in een mensenleven. Vertrouwen in jezelf, in elkaar- anders wordt het leven één donker cluster van angst en achterdocht. Toch zijn er momenten waarin je niets meer van jezelf of de ander verwachten kunt.  Soms komt het zover bij de dokter, soms in een relatie- in ieder geval eenmaal vlak voor de dood- dan blijft er nog maar één ding over: vertrouwen op God. 

Het gaat er in het geloof niet allereerst om dat we het eens zijn met allerlei dogma's over God. Maar wel dat er een diep basisvertrouwen is in ons leven,

Collecte: Evangelie & Moslims

Info collecte voor zondag 21 juli 2019: Evangelie & Moslims
Op zondag 21 juli collecteren we voor het werk van de stichting Evangelie & Moslims. De laatste paar jaar staan veel moslims open voor het evangelie. Stichting Evangelie & Moslims helpt kerken en christenen om moslims die daarvoor open staan uit te nodigen om kennis te maken met het evangelie. Ook organiseren ze samenkomsten en weekenden voor belangstellende moslims en voor hen die al gedoopt zijn maar verder willen groeien in het geloof. Medewerkers van de stichting spreken de talen van een heel aantal asielzoekers en migranten en kennen hun cultuur. Evangelie & Moslims wordt oa. door CGK Nederland ondersteund. Meer informatie vindt u op de website: www.evangelie-moslims.nl .