Home > Diensten
Terug

God in de krant

Datum & tijd:Zondag 15 december, 19:00
Locatie:Noorderkerk
Voorganger:H.A. van Vuuren (Mark)
Bijzonderheid:Ontmoetingsdienst
Naluisteren:Naluisteren

Thema

Geen plaats!

Schriftlezing

1 Koningen 17:1-16 (NBV)

Liederen

Opwekking 622 Groot is de Heer
Opwekking 712 Zing voor de Heer
Opwekking 540 Kom laten wij aanbidden
Schrijvers voor Gerechtigheid – Weinig is veel
Sela – Ruimte voor U
Opwekking 520 Wees mijn verlangen
Opwekking 801 Het leven in mij
Sela – Mag ik jou tot zegen zijn

Collecte: Stichting Present Zwolle (HvdS)

PRESENT HELPT VRIJWILLIGERS HELPEN WAAR HET ECHT NODIG IS
Zwolle kent 6.100 minima-huishoudens, 50% blijft dit ook langdurig | 8% van de Zwolse kinderen groeit op in armoede | 30% van de Zwollenaren voelt zich eenzaam | armoede en eenzaamheid gaan vaak hand in hand.
Dit is ook Zwolle. Cijfers waar we bij Present nog van schrikken. Gezinnen die rond moeten komen van € 70,- in de week. Kinderen die zonder eten naar school gaan. Mensen die thuis op het kale beton wonen. Kinderen die opgroeien in een vervuild huis. En dan hebben we het nog niet over de eenzaamheid onder Zwollenaren van alle leeftijden.
Als je nu denkt: “Ja, maar dat kán toch niet!? Ik zou wel wat willen doen!” Dan kunnen wij je helpen. Echt van betekenis zijn kan al in 1 dag of zelfs in een avondje en op een moment en een manier die bij jou past. Present is ervoor jou, zodat jouw hulp op de juiste plek terecht komt. Wij brengen je op plekken waar je doorgaans niet zou komen en bij mensen die op een andere manier deze hulp meestal niet kunnen krijgen. Kijk op www.presentzwolle.nl voor de mogelijkheden.
Als stichting is Present Zwolle volledig afhankelijk van subsidies en giften. Om deze Projecten en Trajecten voor jou mogelijk te maken, moeten we zelf de fondsen werven en 2019 is nog niet geheel rond. Dus heel hartelijk dank voor uw/jouw collectebijdrage!
Of... zullen we vrienden worden? Dat kan al vanaf € 10,- per maand! Kijk op www.presentzwolle.nl/doneren.