Home > Diensten > Meekijken/luisteren

De diensten van de CGK Zwolle zijn mee te kijken en te luisteren via Kerkomroep.nl.

Ook zijn via die site de diensten later te bekijken (tot de vrijdag na de dienst) en later te beluisteren (tot enkele maanden na de dienst).

Door hieronder op de naam van het kerkgebouw te klikken komt u op de pagina van  Kerkomroep.nl van de betreffende locatie.

NOORDERKERK                                            ZUIDERHOF                                  VERRIJZENISKERK

Door achter de datum en tijd van de dienst die u wilt volgen op 'kijken' of 'luisteren' te klikken kunt u de dienst zien of horen.


Kerkomroep heeft ook een app voor meeluisteren via smartphone of tablet. Daarmee is meekijken en terugluisteren eenvoudiger dan via de website. U vindt de app in de App Store of Play Store van uw smartphone of tablet onder de naam ‘Kerkomroep’.
Binnen de app kunt u CGK Zwolle vinden door te zoeken op plaatsnaam Zwolle of een kerknaam (bijv. Verrijzeniskerk). De knoppen ‘Geluid’ en ‘Beeld’ geven aan dat u kunt luisteren en kijken.

Voor meer informatie over de werking van KerkTV, kerkomroep, overzicht van storingen e.d. klik hier. 
Voor vragen en opmerkingen over de uitzendingen kunt u mailen met kerktv@cgkzwolle.nl.


Meeluisteren zonder computer

Naast het meekijken of meeluisteren van kerkdiensten via computer, tablet of smartphone, is er binnenkort ook een mogelijkheid om weer via een Lukas II -ontvanger naar een kerkdienst te luisteren. Dan is er geen computer nodig.

De huidige Lukas II kastjes zijn hiervoor niet geschikt, maar momenteel worden een aantal hiervoor aangepast.

Na deze aanpassing kunnen met deze kastjes de kerkdiensten van de CGK Zwolle weer worden beluisterd via een internet-draadaansluiting (dus geen WIFI). Tevens kunnen deze kastjes ook op een telefoonlijn worden aangesloten, indien er geen internetverbinding is.
Voor meer informatie hierover kan contact opgenomen worden met Herman Veldman: 06-21510424

NoorderkerkZuiderhofVerrijzeniskerk