Home > Ik ben nieuw > Leden over ons

Waarom wij voor deze kerk kiezen

Wekelijks sluiten gezinnen en alleengaanden zich aan bij de christelijke gereformeerde kerk Zwolle. Waarom kiezen zij voor deze kerk?

Respectvol

“We waarderen vooral de respectvolle manier waarop in de gemeente ruimte is voor verschillende vormen om Gods rijke boodschap uit te dragen en te beleven” (Robert en Liesbeth de Boer en hun kinderen Naomi, Bram en Hanna).

Warme gemeenschap

“Ik vind de christelijke gereformeerde kerk Zwolle een warme gemeenschap. Lekker losjes tijdens de ontmoetingsdiensten. Ik voel me echt welkom” (Rieke van den Born (21)).

Diepgang

“De diepgang van de ochtenddiensten spreekt ons erg aan. We voelen ons zeer welkom. In de diensten ervaren we veel samen-gevoel en dat iedereen zichzelf mag zijn. Je krijgt de tijd om te groeien” (Martijn (31) en Anja (35) van Dijck).

Snel thuisvoelen

“We verhuisden uit Gouda naar Zwolle. Hier zijn we met name goed opgevangen in onze wijkkring (7 adressen in de buurt waar je woont, red.). Daardoor zijn we ons snel gaan thuisvoelen in de kerk. Onze kinderen hebben het erg naar de zin op de kindernevendienst op zondag” (Herman (38), Christine (35), Hannah, Bram en Thijs Bakker).

Nieuw-gelovigen

“Deze gemeente kent veel aanwas van andere kerken en van ‘nieuw-gelovigen’. Dat geeft een bijzondere kleur aan deze kerk. Wij hebben het erg naar onze zin op de ontmoetingsgroep en in onze wijkkring” (Henk-Jan (27) en Jeanine (29) van der Meulen).