Home > Nieuws
Israëlavond woensdag 17 juni Zuiderhof

Israëlavond woensdag 17 juni Zuiderhof

vrijdag 12 juni 2009 16:10
Kom woensdag 17 juni naar de Zuiderhof (Troelstralaan)! Dan beleeft u een levendige en aantrekkelijke avond met o.a. Hebreeuwse zang en muziek. Vanaf 19.30 uur bent u welkom om de soeka (joodse loofhut) te bekijken die in de hal is opgebouwd, om koffie/thee te drinken met Israëlische lekkernijen daarbij en nog veel meer om te kijken en te kopen!

De avond in de kerkzaal begint om 20.00 uur met zang van Lammert de Graaff, die ook samen met ons een aantal Hebreeuwse liederen gaat zingen. Ook heeft hij met een groepje enthousiaste zangers vooraf een aantal liederen ingestudeerd.
Onze band met zustergemeente Chesed weEmet in Israël wordt steeds intensiever. In februari heeft ds. Van Langevelde samen met de commissie een bezoek gebracht aan Israël. Deze avond krijgt u van ds. Van Langevelde te horen hoe dat bezoek verlopen is en welke andere contacten er gelegd zijn.
De toegang is gratis, maar neem uw portemonee mee voor de leuke artikelen die u kunt kopen en voor de collecte ter bestrijding van de kosten voor deze avond.