Home > Nieuws
Jobhulpmaatje en Jobgroups voor werklozen

Jobhulpmaatje en Jobgroups voor werklozen

woensdag 26 oktober 2016 16:18

Stichting Voor Elkaar Zwolle organiseert activiteiten voor werklozen in Zwolle. Wanneer je werkloos bent of dreigt te worden, kun je  deelnemen aan de Jobgroups. Ook zijn er Jobhulpmaatjes die je kunnen begeleiden. Voor dat laatste worden nog vrijwilligers gezocht.  

Stichting Voor Elkaar Zwolle  - voor en door Zwollenaren - organiseert onder andere activiteiten voor werklozen in Zwolle. Wanneer je werkloos bent of krijgt te worden kun je  deelnemen aan de Jobgroups. Bij een Jobgroup ontdek je samen met andere Zwolse werkzoekenden in zeven bijeenkomsten wat je krachten en valkuilen zijn en hoe je jezelf kunt presenteren tijdens een sollicitatie. Meer weten of aanmelden? Informatie staat op www.svez.nl/jobgroups.

Informatieavond vrijwilligers 
Ook zijn er Jobhulpmaatjes beschikbaar om je te begeleiden. Met ca. 60 vrijwilligers helpt SVEZ mensen met schulden en mensen die werkzoekend zijn. Ze krijgen inmiddels zó veel vragen om hulp, dat ze dringend op zoek zijn naar extra vrijwilligers voor ons project JobHulpMaatje, die na een opleiding bereid zijn om groepen werkzoekenden verder te helpen. Op 9 november is er om 20.00 uur  in de Oosterkerk een informatieavond. Aanmelden hiervoor kan via: jobhulpmaatje@svez.nl.