Home > Nieuws
Kom mee naar Israël

Kom mee naar Israël

dinsdag 8 september 2009 13:25
Dinsdag 15 september a.s. is er v.a. 20.00 uur in de Zuiderhof (Troelstralaan 25) een gezellige informatie-avond voor christenen uit Zwolle en omstreken die rond de voorjaarsvakantie in februari a.s. (of een andere keer) een bijbelse ontdekkingsreis willen meemaken naar Israël.

De reis die we van donderdag 18 februari t/m maandag 1 maart 2010 gaan maken is bedoeld voor mensen vanaf 30 jaar.
Het is een indrukwekkende 12-daagse rondreis door Israël met elementen die in een 'normale" Israëlreis niet voorkomen, zoals een sabbat doorbrengen bij de zustergemeente van de CGK Zwolle "Chesed weEmet" in Rishon leTsion en een dag(deel) helpen in een hulpproject (bijv. in een Gaarkeuken in Jeruzalem of bejaardenhuis Ebenezer Home in Haifa).

De reis wordt geleid door Kid Lev-Ary, lid van de CGK Zwolle, opgegroeid in Israël maar al 20 jaar wonend in Nederland. Het is een bijzondere ervaring om met deze Messiasbelijdende Joodse broeder dit land te beleven.

Het aantal deelnemers is beperkt van 12 tot 24 personen, waardoor u zich snel thuis zult voelen in de groep. Bovendien plannen we een paar bijeenkomsten vooraf.           De inschrijving voor deze reis sluit op 1 december 2009.

Bent u niet in de gelegenheid om 15 september naar de Zuiderhof te komen? Mail dan naar israel@cgkzwolle.nl voor een reisbeschrijving en inschrijfformulier.

LET OP: Voor jongeren van 18-30 is er een week later op 22 september in de Zuiderhof een aparte informatie-avond over de Survivalreizen van 24 juni-6 juli en 15 t/m 27 juli 2010!