Home > Nieuws
Samen geloven

Samen geloven

vrijdag 18 september 2009 11:02
13 september 2009, Startzondag, stond helemaal in het teken van ‘Samen geloven’. In de ochtenddiensten hebben we samen, oud en jong, gekeken en geluisterd naar de geschiedenis van de herbouw van de tempelmuur. Kinderen mochten hun versierde schoenendozen naar voren brengen en

 

onder begeleiding van opzichters en metselaars werd een muur gebouwd. Iedere doos staat symbool voor een uniek mens, een kind, een volwassene. De oproep aan het einde van de dienst: “draagt u / draag jij ook je steentje bij?” doet een appèl op ons allemaal. Zo mogen we samen bouwen.

 

Samen ontmoeten

Daarna was het tijd voor een ontmoeting in kleinere kring. De kringen werden uitgedaagd om ‘samen geloven’ op een creatieve manier te verwerken op een lapje stof. Het quilten kunstwerk dat hieruit gaat ontstaan, symboliseert ons jaarthema opnieuw. Vele kleine delen, maken een groot geheel.

 

Samen ontmoeten, leren en zingen

’s Middags en ’s avonds was er voor elk wat wils georganiseerd in de Bolder. Knutselen in de crèche, zingen bij de Kidspraise, informatietafels, workshops, sportactiviteiten of gewoon koffie drinken en mensen ontmoeten, het was allemaal mogelijk. De sfeer was ontspannen en gezellig. Onder Gods zegen mogen we zo samen dit seizoen op weg gaan!  

 

voor een impressie ga naar: cgkzwolle.nl/fotoalbum

 

Samen… geloven

Samen… van elkaar leren

Samen… Bijbellezen

Samen… groeien

Samen… het leven delen

Samen… hart voor de stad

Samen… dienen

Samen… bidden

Samen