Home > Nieuws
Niet te scheiden op radio 5

Niet te scheiden op radio 5

zaterdag 3 oktober 2009 20:01
Op vrijdag 11 september 2009 heeft het team van Niet te Scheiden de GH-Identiteitsprijs in ontvangst genomen. De belangstelling voor dit project, dat kinderen en tieners met gescheiden ouders wil ondersteunen, is groot. Assalina Hamming, Emma en Elly Volkerink vertellen hun verhaal ook op de radio. “Donderdag werden we gebeld door een redacteur van het radio 5 programma EO.nl op zaterdag.

Ze wilden meer weten over het project Niet te Scheiden.” Zaterdagochtend 3 oktober stapten Assalina, Emma en Elly op de trein naar Hilversum. In de studio van het AKN-gebouw worden ze opgewacht door Thea Kemper, regisseur van het programma. Even later zitten ze in de uitzending. Willem Smouter en Yvonne Sprunken presenteren het live-programma. In de volgende twintig minuten vertellen ze over het ontstaan van Niet te Scheiden, de Doe&Praatgroepen en de ervaringen van kinderen en tieners. Na afloop vertelt Emma: “Ik vond het heel leuk en spannend om te doen. Ik hoop dat meer mensen en kerken hier iets mee gaan doen!” 

Wilt u het gesprek beluisteren? Ga naar www.eo.nl/zaterdag (selecteer de uitzending van 3 oktober 2009). Voor meer informatie over Niet te Scheiden stuurt u een mail naar: doe-en-praat@cgkzwolle.nl