Home > Nieuws
Wie vertelt mij over Jezus?

Wie vertelt mij over Jezus?

vrijdag 14 juli

We vinden het zo gewoon; iedere zondag lopen tientallen kinderen de dienst uit om naar hun eigen groepen te gaan. Daar wordt het evangelie gedeeld met woorden en (verwerkings) vormen die passen bij hun leeftijd en leren ze andere kinderen kennen. Met ruim 900 kinderen tussen de 0 en 12 is het aan het eind van ieder seizoen weer een enorme uitdaging om voldoende tieners en volwassenen te vinden die een tijd met hen willen optrekken in de kindernevendienst (3 jarigen t/m groep 6) of Bible Friends (groep 7&8)

Gezocht: Kinderwerkers in de Zuiderhof Bible Friends 4 medewerkers en nog meerdere KND medewerkers.

In de Verrijzeniskerk voor Bible Friends 10 medewerkers verdeeld over beide diensten en KND om 9.30 vooral medewerkers voor kinderen van groep 6 (4 teams) en om 11.30 hebben we tot nu toe slechts 7 medewerkers (voor 4 groepen op 4 zondagen). In totaal zo'n 30 vacatures alleen al voor de KND in de Verrijzeniskerk.

Overweeg in de vakantie eens op welke manier jij een bijdrage mag leveren aan de groei van onze jonge gemeenteleden. Wat heeft jou gebouwd als kind of wat heb je juist gemist? Welk verschil mag jij maken in het leven van deze jongeren? Mail naar kinderrijk@cgkzwolle.nl