Home > Nieuws

Belijdenisontmoetingsgroepen

maandag 4 september 08:43

Belijdenisontmoetingsgroep (BOG)

Wil je verder groeien in je relatie met God, samen met anderen je meer verdiepen in het christelijk geloof en je oriënteren op het doen van belijdenis dan ben je van harte welkom op de BOG!

Het heet nadrukkelijk ontmoetingsgroep omdat er naast oriëntatie op het geloof alle ruimte is voor ontmoeting. Je begint de avond bij een deelnemer thuis met een maaltijd. Daarna zal er een onderwerp besproken worden. Aan het einde van het seizoen zullen de hoofdpunten van het christelijke geloof besproken zijn, maar er is ook ruimte voor eigen inbreng en onderwerpen.

Er zijn groepen op diverse avonden in de week. Wanneer er voldoende belangstelling voor is zal er ook dit seizoen weer een BOG+ zijn voor 40+-ers.

Op dinsdagavond 19 september 2017 is er in de Noorderkerk een informatie- en startavond. Inloop met koffie en thee vanaf 19.30 uur, start om 20.00 uur. Welkom!

Voor meer informatie kan je contact opnemen met ds. Wytze Plantinga (wplantinga@cgkzwolle.nl). Je kan je opgeven bij Henriëtte Klaseboer (henriette.klaseboer@gmail.com).