Home > Nieuws
Christelijke Arabische Conferentie

Christelijke Arabische Conferentie

donderdag 14 september

Komende zondag wordt in alle diensten gecollecteerd voor deze bijzondere conferentie, die binnenkort in Zwolle wordt gehouden. Geven kun je ook op een andere manier. We zoeken nog gastadressen voor 100 mensen (vooral gezinnen) en kinderwerker. Op welke manier kunt u bijdragen?

Nog veel gastadressen gezocht!

Op 13-15 oktober vindt in de Plantagekerk een grote conferentie voor Arabische christenen plaats. Een unieke kans voor velen, en er worden veel mensen verwacht, ook uit andere Europese landen. We hebben al best veel aanmeldingen voor gastadressen ontvangen (heel fijn dat Zwollenaren uit veel verschillende kerken zo gastvrij zijn!) Maar we hebben op dit moment nog plekken nodig voor meer dan 100 personen. Zou jij in dat weekend een bed / matras en een ontbijt beschikbaar hebben voor 1 of meer personen? Dan horen we heel graag van jou!

Het is een mooie kans om internationale contacten op te doen, van elkaar te leren en iets goeds voor een ander te doen.

Voor meer informatie of aanmelden (o.v.v. naam, adres, telefoonnr en aantal gasten): Annelie Huttinga: anneliewerkman@hotmail.com / 06-44128941.

PS Voor sommige mensen is maar 1 nacht een plek nodig, dus als je niet het hele weekend kunt, dan kun je je ook opgeven. Als je wilt kun je ook een voorkeur aangeven voor bv. een stel, jongeren, een gezin met jonge kinderen of juist tienerkinderen enz.

Aanmeldingen voor het kinderwerk graag mail naar: ellyvolkerink@gmail.com