Home > Nieuws
Wat doe jij op kerstavond?

Wat doe jij op kerstavond?

vrijdag 11 december 2009 17:06
Drie bijzondere kerstnachtdiensten in het theater.Op kerstavond worden in theater de Spiegel drie bijzondere kerstnachtdiensten gehouden. Met een speciale dienst voor kinderen en ouders, een dienst voor volwassenen waarin ook jongeren welkom zijn en een late dienst voor jongeren waarin ook ouderen welkom zijn, wordt stilgestaan bij de boodschap van Kerst, met het thema: 'Ster in de Spiegel'.

In de diensten worden bekende kerstliederen als bijvoorbeeld Stille Nacht gezongen, kan de bezoeker genieten van klassieke muziek en zullen onder begeleiding van een band ook de modernere liederen onderdeel van het programma zijn. Daarnaast is er dans en drama en zal Zwolse dominee Arie van der Veer, bekend van de Evangelische Omroep, spreker zijn. Alle diensten worden afgesloten met warme chocolademelk en glühwein. Samen met christenen en met niet-gelovigen is het programma van deze diensten samengesteld zodat ze voor iedereen toegankelijk zijn. 

De kerstnachtdiensten in de Spiegel worden georganiseerd vanuit de Christelijke Gereformeerde Kerk Zwolle (CGK). De dienst voor kinderen en hun ouders begint om 18.30 uur, om 20.30 uur de dienst voor volwassenen en om 22.30 uur een laatste dienst speciaal voor jongeren. De toegang is gratis. Er wordt een collecte gehouden voor voedselhulp. 

Voor meer informatie kunt u kijken op www.watdoejijopkerstavond.nl of klik op de button "watdoejijopkerstavond.nl naast Nieuws