Home > Nieuws
Een kerk in beweging

Een kerk in beweging

maandag 18 december 2017

Op zaterdag 10 februari 2018 is er een studiedag met de Australische missioloog Alan Hirsch in de Verrijzeniskerk. Alan Hirsch heeft een zeer inspirerende bijdrage geleverd in het nadenken over de kerk als beweging en hiervoor een missionaire DNA inzichtelijk gemaakt. Daarnaast is hij in zijn nieuwste boek ‘5Q’ verder aan de slag gegaan met de dynamiek vanuit Efeziërs 4. 

Hij biedt een breder perspectief waardoor we meer kunnen gaan ontdekken van het potentieel dat God heeft gegeven en wat kerken en missionaire initiatieven een verrijking en verdieping kan geven. Daar willen we met elkaar meer van horen en het dichterbij brengen in de Nederlandse context.

De studiedag wordt georganiseerd door Nederland Zoekt, in samenwerking met andere organisaties als New Wine, Navigators.

We verwachten dat deze studiedag goed aansluit met het proces van groeien in missionair gemeente zijn, waar we als CGK Zwolle in zitten en de werkgroep 'groei missionaire gemeente' beveelt deze studiedag dan ook van harte bij jullie aan.

 

Voor meer informatie en aanmelding: www.nederlandzoekt.nl/alanhirsch

Klik hier voor de flyer over deze dag.

ps. de studiedag is in de Verrijzeniskerk en niet in de Zuiderhof zoals in Contact van januari staat