Home > Nieuws
Stamppotbuffet 29 december

Stamppotbuffet 29 december

maandag 14 december 2009 21:38
Dinsdag 29 december a.s. hoeft u niet te koken! De hutspot, andijviestamp en boerenkool met worst staan voor u klaar in Landstede, Fuchsiastraat 1. U kunt om 17.30 uur of om 19.00 uur aanschuiven en bij de kassa krijgt u 29 december per betalende persoon bovendien een drankjesbon en een lotnummer voor een leuke verloting. Kosten: € 8,00 per persoon, kinderen t/m 11 jaar € 4,00 en t/m 3 jaar gratis.

De opbrengst van dit buffet is voor een groep enthousiaste jongeren uit de Christelijke Gereformeerde Kerk Zwolle. Zij hebben contact gelegd met jongeren van onze zustergemeente Chesed we’Emet (Genade en Waarheid) in Rishon leTsion.
Heel graag willen we uitwisseling van deze groepen realiseren.

Daarnaast willen we graag gemeenteleden van Chesed we’Emet met een smalle beurs naar Nederland laten komen. Afgelopen zomer is het eerste gezin bij ons geweest; hun eerste vakantie sinds 13 jaar en hun eerste verblijf buiten Israël….. Ze hadden de tijd van hun leven!
 

Klik hier voor het formulier en doe het ingevulde strookje in de bus van de Stamppotstand in de Noorderkerk, Zuiderhof of De Bolder. Mailen kan ook: israel@cgkzwolle.nl