Home > Nieuws
Benefietconcert ten bate van stichting Als kanker je raakt op 23 maart 2018

Benefietconcert ten bate van stichting Als kanker je raakt op 23 maart 2018

dinsdag 20 februari

Op D.V. vrijdag 23 maart  om 19.30 uur wordt er een benefietconcert georganiseerd in de Verrijzeniskerk, Bachlaan 150, waarvan de opbrengst geheel ten goede zal komen aan de stichting Als kanker je raakt.

Aan dit concert zal medewerking worden verleend door Gospelkoor ‘Magnify’ o.l.v. Rob van Putten en Kinderkoor ‘De Bromvlieg’ o.l.v. Ellen Laninga en Lotte Laan.

Verteller, en tevens medeoprichter van de stichting Als kanker je raakt, is ds. Arie van der Veer.

Tijdens dit concert, met als thema ‘Zie je de wonden zo diep? word je zingend en vertellend meegenomen door het lijdensverhaal, vanaf de intocht
door Jeruzalem op Palmzondag tot en met het feest van Pasen. Een verhaal dat zowel kinderen als volwassenen zal aanspreken.

De toegang is GRATIS bij inlevering van een toegangskaart. Deze toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij de koorleden of te reserveren bij
Mathilde de Wit-van Weelde:  mathildedewit@alskankerjeraakt.nl of tel. 06-22218488.
Ook verkrijgbaar op de avond van het concert (zolang de voorraad strekt).

Je kunt deze kaart op de avond van het concert vanaf 19.00 uur inleveren bij de stand van Als kanker je raakt. Je hebt dan tot 19.15 uur recht op een gegarandeerde plaats. Voor elke ingeleverde kaart wordt een bedrag gedoneerd dat ten goede zal komen aan het mooie werk van deze stichting ( www.alskankerjeraakt.nl).
Ook zal er tijdens de avond voor dit doel worden gecollecteerd.

We hopen je op 23 maart te mogen verwelkomen.