Home > Nieuws
Deel de zomer!

Deel de zomer!

zaterdag 14 april 11:15

Voor gezinnen met beperkte middelen is de zomer niet zo'n leuke periode. Zij zien anderen op vakantie gaan en leuke activiteiten ondernemen. Voor hen is dat niet haalbaar. En hoewel ze er het beste van proberen te maken, is het geen makkelijke periode voor hen. 
Jij kan helpen hun zomer net iets zonniger te maken! Schakel je familie, vrienden, buren of kring in en meld je voor 7 mei aan bij Present Zwolle om een Zomerpakket te maken voor een gezin bij jullie in de buurt.

 

Je mag zelf invulling geven aan de inhoud van het pakket; denk aan zomerspeelgoed, tijdschriften, tegoedbonnen voor ijsjes, het zwembad, de bioscoop etc. De pakketten hebben gemiddeld een waarde van ca. 50 euro. Present Zwolle koppelt jouw groep aan een gezin zodat je weet voor wie jullie pakket bestemd  is en je de inhoud kunt afstemmen op dat gezin. Jullie geven het pakket vervolgens zelf aan het gezin. Het streven is om jullie groep te koppelen aan een gezin dat bij jullie in de buurt woont.

Aanvulling vanuit de collecte
Op 29 april 2018 collecteren we in onze diensten voor deze actie. Met de opbrengst zal de Diaconie (Hart voor de Stad) een extra bijdrage geven voor in de pakketten. Hiermee kan het pakket wat jullie maken aangevuld worden, met iets dat past bij het gezin waarvoor je het pakket maakt.

Aanmelden
Doe je mee? Meld je dan vóór 7 mei aan via https://stichtingpresent.nl/zwolle/zomerpakkettensamenstellen/
Je leest hier ook meer informatie over de actie. Vermeld bij de aanmelding dat je lid bent van de CGK, zodat je gebruik kunt maken van de extra bijdrage vanuit de collecteopbrengst.

Contactpersoon vanuit Hart voor de Stad; Willem Bosch