Home > Nieuws
Afscheid Elly Volkerink en Mark van Schooten

Afscheid Elly Volkerink en Mark van Schooten

woensdag 9 mei 18:15

Onze kerkelijk werkers Elly Volkerink en Mark van Schooten hebben besloten om hun (betaalde) werkzaamheden bij ons te stoppen.

Op vrijdag 1 juni nemen we officieel afscheid van Elly en Mark. We nodigen iedereen van harte uit voor de korte viering die om 19.30 uur begint en in de Zuiderhof plaatsvindt. Aansluitend is onder het genot van een hapje en een drankje de mogelijkheid Elly en Mark persoonlijk te spreken en de hand te schudden.

Elly is 1 mei gestart als coördinator Participatiemaatje bij Stichting Voor Elkaar Zwolle. Een baan waarin zij zich verder kan inzetten voor mensen uit andere culturen. Elly heeft ruim 12,5 jaar bij ons gewerkt. Eerst als coördinator voor de kringen, later ook in het kinderwerk en op het gebied van Diaconaat. We zullen Elly als gemeentelid blijven tegenkomen en ze heeft ook al aangegeven zich als vrijwilliger te blijven inzetten voor onze gemeente.

Mark gaat in juni trouwen en verhuist naar Culemborg. Mark heeft bijna 5 jaar als kerkelijk werker muziek bij ons gewerkt. Hij heeft veel muzikanten begeleid en toegerust en was één van de grondleggers van #Durfte. Hij gaat onze gemeente verlaten.

We danken Elly en Mark van harte voor hun inzet voor onze gemeente en wensen hen de zegen van God toe voor de toekomst.