Home > Nieuws
concert Watoto

concert Watoto

maandag 4 juni

 Vrolijke dans en zang door het Watoto kinderkoor op 6 juli 2018

Het Watoto kinderkoor uit Oeganda zal op 6 juli in de Verrijzeniskerk een geweldige avond met zang en dans verzorgen. Hun muziek is vol energie en de teksten bevatten diepte. De kinderen delen hun ervaringen en vertellen al zingend en dansend over hoe hun leven veranderde, over hun hoop en dromen en over hun roeping om hun gemeenschappen te veranderen. Het concert met als thema Signs & Wonders zal om 19.00 uur starten.

Oeganda is jarenlang geteisterd door oorlog, ziekte en armoede. Hierdoor zijn er veel kwetsbare (wees)kinderen in het land. Watoto Child Care Ministries vangt deze kinderen al bijna 25 jaar op in kinderdorpen. Ze krijgen onderwijs, voeding, geloofsopvoeding en medische hulp. Ze krijgen de kans om hun talenten te ontwikkelen en in te zetten! In elk huis woont een weduwe of pleegmoeder met acht kinderen. Zij zorgt vol toewijding voor deze kinderen. De kinderen hebben in haar een liefdevolle moeder, een gezin en een toekomst. Dankzij stichting Watoto hebben ze de kans om als sterke mannen en vrouwen Oeganda weer op te bouwen.  Daarnaast worden bij Baby Watoto vondelingen tot 2 jaar opgevangen om vervolgens in een Watoto-gezin geplaatst te worden. Het meest recente project is dat Watoto Church ook uitreikt naar kwetsbare vrouwen in de buurt door hen onderwijs, cursussen en counseling aan te bieden.

Het kinderkoor bestaat uit achttien (wees)kinderen en hun begeleiders. Ze zingen hoofdzakelijk in het Engels, met Afrikaanse ritmes en dans. Deze kinderen zijn het geluid van hoop voor alle (wees)kinderen in Afrika én Nederland.

Om alvast enthousiast te worden over het koor: Kijk op Youtube (Watoto Signs and Wonders): https://youtu.be/8nPAPfHNrvg of op
www.Watoto.com.

Het belooft een hele bijzondere belevenis te worden voor jong en oud! U en jij bent van harte welkom! Dus voor op de kalender:

Datum:  6 juli 2018

Tijd: 19.00 uur

Locatie: Verrijzeniskerk

Adres: Bachlaan 150 te Zwolle

De toegang is gratis. Er is wel een collecte voor Watoto.  


Meer informatie over het concert :

Cora van Dalen vandalen@solcon.nl of 06-43622124
Wilma Troost wilma.troost@cgkzwolle.nl of 06-22220332