Home > Nieuws

Nieuwe actie van de Samenwerkende Goede Doelen van de CGK Zwolle gaat van start

maandag 16 juli

Tijdens het startweekend vindt voor het eerst een dienstenveiling plaats onder de naam socialdealcgk. 

Binnen onze grote gemeente zijn er mensen met verschillende talenten. Met verschillende hobby’s, verschillende beroepen, verschillende mogelijkheden. Wat het mooie is: als je anderen daarmee laat kennismaken, leer je elkaar ook nog eens beter kennen. Als samenwerkende goede doelen spelen we daarop in. We organiseren naar het voorbeeld van een buurgemeente een dienstenveiling. Samen leuke dingen doen. De een biedt ze aan; de ander profiteert ervan. En de opbrengst gaat naar de missionaire stichtingen binnen onze gemeente.  

De eerste aanbiedingen zijn binnen en die gaan we veilen tijdens het startweekend van het nieuwe seizoen, zaterdag 22 september a.s. Het is een grote variëteit aan aanbiedingen geworden. Ze worden nog nader bekend gemaakt. Kom in ieder geval op zaterdagavond 22 september naar de veiling.

Wij willen hiervan een regelmatige activiteit in onze zeer grote gemeente maken. U kunt altijd nieuwe aanbiedingen doorgeven via het emailadres: socialdealcgk@gmail.com. *) Voor vragen kunt u daar ook terecht. Ook kunt u ons bellen: Kloosterman: tel 038-4534942

Kom ook naar de veiling op de zaterdagavond van het startweekend, 22 september a.s.

Stichting 4Gambia

Stichting Afrika2007

Stichting ArtWay

Stichting Boete & Verzoening

Stichting Familie Sponsorplan Roemenië

Stichting Oogappel

Stichting Sarfath

Stichting Wij helpen Nepal

*) Bij aanbieding gaat u akkoord met het opslaan van uw gegevens. Publicatie van gegevens gebeurt alleen na voorafgaand overleg en niet aan andere partijen.