Home > Nieuws
Meld je aan als vrijwilliger voor Kerst Event Zwolle

Meld je aan als vrijwilliger voor Kerst Event Zwolle

donderdag 6 september 11:46

Kom naar de info avond op 11 oktober!

Doe je dit jaar mee als vrijwilliger met het Kerst Event? Samen met meer dan honderd vrijwilligers maken we op 15 december 2018 het verhaal van de geboorte van onze Redder Jezus bekend in het centrum van Zwolle. Iedereen kan meedoen: houd je van acteren, zingen, koffie schenken, ben je goed met kinderen of doe je niets liever dan opruimen? Op www.kersteventzwolle.nl vind je al onze vacatures. Je kan je vanaf half september aanmelden.

11 oktober Info avond voor vrijwilligers

Op 11 oktober om 19.30 uur in de Jeruzalemkerk, Assendorperdijk 134 in Zwolle. Op deze avond wordt meer verteld over het Kerst Event en welke vrijwilligers nodig zijn om het Kerst Event tot een succes te maken. Kom langs en ontdek wat bij jou past.

Voor iedereen

Iedereen kan onderdeel zijn van het Kerst Event. Ongeacht je achtergrond of levensovertuiging. Voor alle vacatures geldt dat je de christelijke levensvisie ondersteunt, want het doel van het Kerst Event is de komst van Jezus opnieuw onder de aandacht te brengen. Voor vrijwilligers die zich opgeven als acteurs, pastorale medewerkers en kinderwerkers is het lidmaatschap van een kerkelijke gemeente een voorwaarde. Op deze manier hopen wij de boodschap van kerst samen goed uit te kunnen dragen en voor het kinderwerk willen we zo de veiligheid waarborgen. 

Kerst Event 2018
Het Kerst Event vindt plaats op 15 december 2018 in de binnenstad van Zwolle. Het evenement wordt voor de derde keer georganiseerd door christenen uit verschillende kerken uit Zwolle.

Meer informatie vind je op www.kersteventzwolle.nl.