Home > Nieuws
Thema-avond over "Gerechtigheid"

Thema-avond over "Gerechtigheid"

maandag 5 november

Op 20 november a.s. wordt een thema-avond gehouden met als spreker Rikko Voorberg.

Vanaf 19.30 uur inloop, om 19.45 uur start het programma.
De avond wordt gehouden in de Fontein, Sterrenkroos 56 te Zwolle.

Rikko Voorberg is een spreker die in doen en laten veel aandacht geeft aan het onderwerp 'Gerechtigheid'. We laten ons graag door hem inspireren!

RIKKO VOORBERG (1980) is theoloog en richtte PopUpKerken op in Amsterdam en daarbuiten.
Hij is dominee en activist. Regelmatig is hij te gast als commentator op radio en tv. Hij spreekt voor bedrijven en kerkelijke organisaties over innovatie, experiment en ‘het belang van verontwaardiging’. Rikko is een aansprekende voorganger die al vele spraakmakende initiatieven heeft opgezet. Bekend zijn acties als ‘We Gaan Ze Halen’, de PopUpKerk en de Vluchtkerk. Tijdens deze Thema-avond neemt Rikko ons mee in de strijd van gerechtigheid. Wat raakt jou? Wat vervult je met woede over onrecht? Het wordt een interactieve avond waarin we met elkaar in gesprek gaan. Je/u bent van harte welkom!

Zijn boek ‘De Dominee Leert Vloeken, over woede, onmacht en daadkracht’ is een persoonlijk relaas over zijn reis van de gereformeerde subcultuur naar de voorhoede van het maatschappelijk debat. In 2016 ontving hij de Pim de Kuijer-penning vanwege zijn inzet voor mensenrechten en hij werd meermalen genomineerd voor ‘Theoloog van het Jaar’.

Voor meer informatie, mail naar huisvangroei@gmail.com of klik hier