Home > Nieuws
#Durfte nodigt (u en jou) uit!

#Durfte nodigt (u en jou) uit!

maandag 19 november

Voor jongeren is het belangrijk dat ze 'gezien' worden door volwassenen. Dat kan door jongeren gewoon eens aan te spreken op zondag. Maar het kan ook door belangstelling te tonen voor bijvoorbeeld Youth, een jaargroep of een #Durfte-groep. Stuur eens een mailtje of een kerstkaartje! (zie laatste pagina Contact voor de mailadressen).

Maar het kan ook door als volwassen gemeentelid belangstelling te tonen voor bijvoorbeeld:

1. De KerkPub
Iedere laatste zondag van de maand is er de KerkPub. Georganiseerd door #Durfte, maar bedoeld voor iedereen die gewoon even wat wil napraten onder genot van een drankje of een mocktail (alcoholvrije cocktail).
De jongeren vinden het erg leuk als er ook belangstelling is van volwassenen. Dus kom gerust een keer kijken. De eerstvolgende KerkPub is op zondag 25 november, aansluitend aan de ontmoetingsdienst in de jeugdzaal van de Noorderkerk (2e verdieping).

2. De kerstnachtdiensten Noorderkerk
Uitgedacht, uitgewerkt én vormgegeven door de diverse #Durfte groepen. Bedoeld voor iedereen – jong én oud - die op kerstavond een kerstviering wil meemaken.
Dit jaar is het thema: “Een kerstbal blijft hangen”.
Waarbij je het woord ‘kerstbal’ vooral moet zien in de betekenis van een gala. Dus trek je allermooiste (kerst)kleren aan en kom op 24 december naar de Noorderkerk. Er zijn twee vieringen, één om 19.00 en één om 21.30 uur.

Wilt u meer weten over #Durfte en/of wilt u een #Durftegroep bezoeken of uitnodigen/uitdagen? durfte@cgkzwolle.nl  /  www.durfte.nl.