Home > Nieuws
Nacht zonder Dak

Nacht zonder Dak

zondag 10 maart

Hé jij daar!
Doe je ook mee 18 op 19 mei? Met alle jongeren van de CGK Zwolle (Noorderkerk, Verrijzeniskerk, en Zuiderkerk) blijven we een nacht buiten bivakkeren in zelfgebouwde hutjes. Dit vanwege de Nacht zonder Dak.

Wat is de Nacht zonder Dak?
Nacht Zonder Dak is een actie van Tear waarbij je met je jeugdgroep (de jongeren van de CGK) één nacht doorbrengt in een zelfgemaakt krotje van plastic en kartonnen dozen. Hierdoor ervaar je een klein beetje hoe het is om op straat te leven. Daarnaast doen we samen natuurlijk heel veel leuke dingen, zoals spelen, het bouwen van de hutten en het volgen van workshops. Voordat de nacht van start gaat, laat je je sponsoren door bekenden. De opbrengst van de actie gaat naar straatjongerenprojecten van Tear.
Het project wordt in heel veel verschillende plaatsen georganiseerd, maar dus ook in Zwolle. En dat is het belangrijkste voor jou: nu kun jij namelijk mee doen! :)

Hoe doe ik mee?
Meld je aan via de website www.nachtzonderdak.nl/zwolle. Dan zorgen wij ervoor dat je snel je sponsorlijst krijgt. Naast sponsors verzamelen op je lijst kun je je ook laten sponsoren via bovenstaande website. Easy toch?
Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws, volg dan ons Instagram-account (nzd.zwolle) of kijk op de eerder genoemde website.

Dus voor nu:
pak je pen, schrijf groot in je agenda dat je 18 op 19 mei een logeerpartijtje hebt, en meld je snel aan voor het evenement (in ieder geval voor 3 mei). Neem je ook je hele jaargroep en #durfte-groep mee?

Tot de 18e!

Team Nacht zonder Dak Zwolle
nzdzwolle@gmail.com