Home > Nieuws
Collecte Pasen: Passionweek / Chris en Voorkom!

Collecte Pasen: Passionweek / Chris en Voorkom!

donderdag 11 april

Tijdens Pasen collecteren we voor de Passionweek in Zwolle en voor 'Chris en Voorkom!'

Passionweek: “STUDENTEN LATEN NADENKEN OVER HET GELOOF EN IN CONTACT BRENGEN MET JEZUS”

Dit is een week van events in Zwolle om niet christelijke studenten op een laagdrempelige manier laten kennismaken met het geloof. De events staan open voor elke student. Onafhankelijk van overtuiging of geloof. Hierbij wordt ingegaan op vragen die er onder studenten zijn over het leven, geloof en God. In korte talks worden er verschillende onderwerpen besproken zoals; Heeft de wetenschap God begraven?, Lijden in de wereld, en christendom intolerant?!

Het doel? Studenten  laten kennismaken met het geloof. De lunches en avondevenementen worden ingevuld met een thema, goed eten en ruimte om door te praten over de onderwerpen.

Voor studenten die na de evenementweek meer willen weten is er een follow-up. Tijdens deze avonden slaan we de Bijbel open en gaan we met elkaar zoeken naar ‘wat is het geloof?’ en ‘wat kan dit in mijn leven betekenen?’

Een mooie week waarin we hopen dat veel studenten iets gaan ervaren van Gods liefde.

Wilt u meer informatie? Kijk op www.passionweek.nl of mail naar zwolle@passionweek.nl 
 

Chris en Voorkom!

Chris en Voorkom!  inspireert en stimuleert kinderen, tieners en hun opvoeders tot het maken van gezonde en verantwoorde keuzes. Dat doen wij door middel van het aanbieden van preventie-, weerbaarheids- en leefstijlprogramma’s en het bieden van een luisterend oor via anonieme chat en e-coaching.  Chris en Voorkom!  inspireert en stimuleert kinderen, tieners en hun opvoeders tot het maken van gezonde en verantwoorde keuzes. Dat doen wij door middel van het aanbieden van preventie-, weerbaarheids- en leefstijlprogramma’s en het bieden van een luisterend oor via anonieme chat en e-coaching.  Voor meer info: www.chrisvoorkom.nl.