Home > Nieuws
Paasmusical 22 april 2019

Paasmusical 22 april 2019

maandag 8 april

Er is de afgelopen weken hard gerepeteerd door een groep kinderen, tieners en volwassenen uit de gemeente om een prachtige voorstelling  op Paasmaandag te kunnen laten zien !
De musical "Lilli en de ongelofelijke comeback" vertelt het paasverhaal op een spetterende, verrassende manier! U en jij komt toch ook ?

Lilli’s vriendin Klara is wanhopig. Haar grootmoeder is erg ziek. Wat als ze sterft? Is er een leven na de dood? Kan iemand die dood is weer levend worden? Lilli is erg nieuwsgierig en wil nu eens precies weten hoe het zit. Midden in de nacht krijgt Lilli bezoek van Samuella. Ze neemt haar mee naar het oude Jeruzalem. Lilli ziet de vrouwen en de discipelen die om Jezus rouwen en vervolgens geschokt het lege graf ontdekken. Ook ontmoet ze een scepticus: Thomas twijfelt aan de herrijzenis van Jezus, totdat hij zelf de verrezen Heer ontmoet. Lilli weet het nu zeker : Jezus is werkelijk opgestaan. De opstanding is ook voor ons echt waar!

Maak samen met Lilli een muzikale tijdreis naar Bijbelse tijden. Een spannend avontuur vol liefde, hoop en vertrouwen. Geniet van de sprankelende liedjes en het enthousiaste toneelspel ! Een feest voor ogen, oren en harten! 

Voorstellingen :   Paasmaandag, 22 april '19   om     14.00 uur     en       16.30 uur 

VERRIJZENISKERK, Bachlaan 150, Zwolle