Home > Nieuws
Start jongens- en meisjesclubs

Start jongens- en meisjesclubs

maandag 19 augustus 10:43

Na de (grote) zomervakantie gaan vanaf september de jongens- en meisjesclubs van de CGK Zwolle weer van start. De clubs zijn bedoeld voor jongens en meisjes van de groepen 4 t/m 8 van de basisschool. Natuurlijk zijn ook vriendjes, vriendinnetjes, buurjongens of buurmeisjes van harte welkom op de club!

We ontmoeten elkaar in de Noorderkerk en de Zuiderhof of in de frisse buitenlucht. Op verschillende dagen en tijdstippen, maar altijd met hetzelfde doel: een ontspannen samenzijn, waarin Jezus’ voorbeeld centraal staat in woorden en in het samen optrekken. In het samen ervaren en doen, geven we dat handen en voeten. We willen tijdens de clubuurtjes ook de onderlinge band versterken, tussen kinderen en met de leiders.

Op bijgaand overzicht vind je waar, wanneer en in welke groepen jongens en meiden samenkomen. Aanmelden graag per mail bij de contactpersoon.
Van ouders kan gevraagd worden om af en toe bij te springen, daarover zal er tijdig geïnformeerd worden.

Zowel de jongens van groep 8 als de meiden van de Vlinders zullen activiteiten (deels) buiten de kerkgebouwen houden. Om zo nog meer aan te sluiten bij het inzetten van hun kwaliteiten en mogelijkheden.

Voor vragen kun je bij de contactpersoon terecht, ze staan je graag te woord. Wil je eerst eens een keer komen kijken? Dat kan ook, een telefoontje volstaat om te melden dat je kind komt. Ze zijn van harte welkom!

Met vriendelijke groeten,

De clubleiding