Home > Nieuws
Lezing Duurzaamheid

Lezing Duurzaamheid

woensdag 30 oktober

Op 21 november is er een lezing over het effect van onze consumptie op het milieu en met name  op het klimaat. Organisatiepsycholoog en klimaatcoach Jeanine Pothuizen zal spreken over de verborgen impact van onze consumptie.

De lezing vindt laats in de Fonteinkerk in Zwolle Stadshagen, aanvang 19.30 uur.. De entree bedraagt € 5,- , behalve voor studenten en scholieren; voor hen kost het € 2,50.

Heel veel mensen maken zich zorgen over het milieu, het klimaat en de aarde, maar hebben het gevoel dat ze weinig kunnen doen. Maar we hebben volgens Jeanine Pothuizen meer invloed dan we denken. Zij zal ons met inspirerende voorbeelden meenemen naar oplossingen in ons dagelijks leven. Ook heeft u de mogelijkheid in gesprek te gaan en kunt u zelf uw impact meten.

De Fonteinkerk organiseert regelmatig lezingen over actuele thema’s. De Fonteinkerk wil met deze lezingen een bijdrage leveren aan het gesprek over diverse onderwerpen op het snijvlak van religie, filosofie en maatschappij. Eerder zijn er lezingen geweest over de islam en over de vrije wil van ons brein.

Adres:

De Fonteinkerk

Sterrenkroos 56, Zwolle