Home > Nieuws
Micha Cursus. Ontdek hoe jij kunt meewerken in Gods Koninkrijk

Micha Cursus. Ontdek hoe jij kunt meewerken in Gods Koninkrijk

maandag 9 december 2019

Word je geraakt door het onrecht dat je om je heen ziet? Wil je er wat aan doen en vraag je je af wat God van ons vraagt? Doe mee met de (compleet vernieuwde) Micha Cursus en ontdek wat de Bijbel zegt over gerechtigheid en hoe jij, met jouw talenten, kunt meewerken in Gods Koninkrijk.

Thema’s die aan bod komen zijn o.a. de impact van onze levensstijl op de schepping, misstanden in de kledingindustrie en de verdeling van welvaart in de wereld. Door middel van concrete en uitdagende opdrachten ontdek je hoe je met hoofd, hart en handen verschil kunt maken.

Doe ook mee met de Micha Cursus!

Vanaf 14 januari starten we weer in onze kerk en jij kunt erbij zijn.
De cursus wordt gegeven op 5 dinsdagavonden: 14, 21 & 28 januari en 4 & 11 februari, en begint om 18.30 uur (inclusief samen eten).

Meld je aan door een mail te sturen naar info@michazwolle.nl. Vorig jaar was de groep behoorlijk groot, dus dit jaar hopen we er zelfs twee groepen van te maken! Wel hebben we een maximum aantal deelnemers, dus geef je snel op.

Aan de cursus zelf zijn geen kosten verbonden. Voor het eten wordt een bijdrage gevraagd door een keer te koken. Mocht dit overigens een belemmering voor je zijn, laat het ons weten, dan vinden we een oplossing.

Het lijkt ons leuk om met je op te trekken!
Gerald van Grootheest, Peter Hopman, Elise Steenaart en Cornelie van Westerlaak

E-mailadres: info@michazwolle.nl


PS: Wil je zelf de Micha Cursus gaan doen, bijvoorbeeld met je kring, neem dan vooral ook contact op, dan helpen we je op weg.