Home > Nieuws
Worship Together XL | 13 april 2020

Worship Together XL | 13 april 2020

maandag 30 december 2019

Op 13 april 2020 staat Worship Together opnieuw in Hedon! Na het succes van de eerste Worship Together XL, hebben we enorm veel zin in de tweede editie. Zien we jou dan ook?

Op 13 april 2020 staan we in de Hedon! We hopen op een mooie avond waarbij we samen God groot mogen maken door muziek. Welkom!

Op 13 april 2020 staan we opnieuw in Hedon! Na het succes van de eerste Worship Together XL, hebben we enorm veel zin in de tweede editie.
Met een uitgebreidere variant van de gewone Worshipavonden hebben we meer muziek, een aantal gastmuzikanten en hopelijk nog meer mensen! Het repertoire bestaat uit o.a. Hillsong, Bethel, Jesus Culture, Opwekking en andere bekende gospel artiesten.

Impressie van de vorige editie:
 


PRAKTISCHE INFORMATIE
Datum: 13 april 2020
Tijd: 19.30u deuren open, 20.00u start
Locatie: Hedon, grote zaal. Let op: dit is een staconcert.
Tickets: Klik hier
Tot 01-01-2020: €8,50 (early bird tickets)
Vanaf 01-01-2010: €10,-

Lukt het niet om je ticket te betalen? Mail ons op info@worshiptogether.nl en we komen er samen uit!

Op de avond wordt er gefilmd en worden er foto's gemaakt. Wil je hier niet op staan? In de zaal houden we een vak vrij voor iedereen die niet in beeld wil komen. Geef dit vantevoren aan door een mailtje te sturen naar communicatie@worshiptogether.nl

OVER WORSHIP TOGETHER
Stichting Worship Together zet zich in om door middel van muziek God te aanbidden. Worship Together is in 2017 ontstaan vanuit het verlangen van een groep muzikanten uit verschillende kerken om mensen bij elkaar en bij God te brengen. Inmiddels zijn er meerdere worshipavonden georganiseerd en de belangstelling ervoor was elke keer groot. Op een laagdrempelige manier wordt er een plek gecreëerd waar iedereen zichzelf kan zijn.

www.worshiptogether.nl

Meer van Worship Together zien?
https://www.youtube.com/channel/UCig_tr312CBOmSm-UXkoKRw

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door CGK Zwolle