Home > Nieuws
Proeven van de liefde van God

Proeven van de liefde van God

dinsdag 17 augustus 2010

'promotie van de najaarseditie van de Alpha-cursus is van start'

De Christelijke Gereformeerde Kerk in Zwolle start dit najaar een nieuwe Alpha-cursus. Door middel van verschillende promotieacties hopen de medewerkers dat ze in september veel deelnemers kennis laten maken met het christelijk geloof.Dit voorjaar waren er 24 deelnemers, 12 medewerkers, 10 avonden en een weekend. Cijfers die op zich niets zeggen, maar als je het bij elkaar zet komen er mooie verhalen uit voort.

Verhalen van mensen die God voor het eerst of opnieuw hebben leren kennen. Verhalen van mensen die geproefd hebben van de liefde van God. Verhalen van mensen die door andere mensen heen Gods liefde hebben ervaren.

Als gemeente mogen we blij zijn dat de Alpha-cursus een plek is waar mensen gestructureerd meer van God kunnen leren kennen. Weet u mensen die meer van het Christelijk geloof willen weten? Promoot de komende cursus dan in uw omgeving.

De Alpha-cursus biedt in 10 avonden en een weekend een vrijblijvende kennismaking met het christelijk geloof. Naast een korte lezing zijn er groepsgesprekken en wordt er samen gegeten. Op woensdag 29 september wordt de eerste cursusavond gehouden.


Meer informatie en opgave voor de komende Alpha-cursus via:
www.alphacursuszwolle.nl of bel/mail naar Dinant Lemson: 06–43729702 | alpha@cgkzwolle.nl