Home > Nieuws
Zin in? ...... een kaart met een knipoog

Zin in? ...... een kaart met een knipoog

dinsdag 31 augustus 2010

Een lekkere maaltijd? Gezellige avond? Een avontuur? Of...? Het team dat de Alpha-cursus organiseert, hoopt dat alle leden van de Christelijke Gereformeerde Kerk deze uitnodiging aan mensen in de omgeving gaan versturen.

Dit najaar start een nieuwe cursus en om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met het christelijk geloof, is deze speciale uitnodigingskaart gemaakt. 

De kaart ziet er op het eerste blik heel gewoon uit.  Een leuke manier om de buurvrouw, die alleen is, voor het avondeten uit te nodigen of je collega op de koffie te vragen. De ontvanger zal niet direct door hebben dat de kaart door het team van de Alpha-cursus is gemaakt.

Sowieso opsturen dus! Maar lees de tekst op de kaart, voordat je naar de brievenbus loopt, zelf nog even extra goed door en tel de 'som' op: lekker eten, gezelligheid, een avontuur... Precies! Alpha-cursus. Middels deze kaart nodigt het Alpha-team jou en u uit om anderen in uw omgeving te vertellen over de cursus.

Uiteraard is de kaart ook meteen een uitnodiging voor jezelf. Heb je deze cursus al eens gedaan? Nogmaals, wij nodigen u en jou ook uit voor: lekker eten, een gezellige avond en een groot avontuur!

De Alpha-cursus biedt in 10 avonden en een weekend een vrijblijvende kennismaking met het christelijk geloof. Naast een korte lezing zijn er groepsgesprekken en wordt er samen gegeten. Op woensdag 29 september wordt de eerste cursusavond gehouden.

Als gemeente mogen we blij zijn dat de Alpha-cursus een plek is waar mensen gestructureerd meer van God kunnen leren kennen. Weet u mensen die meer van het Christelijk geloof willen weten? Promoot de komende cursus dan in uw omgeving.

 

Klik hier voor meer informatie en opgave voor de komende Alpha-cursus. Bellen mag ook: Sietske Veuger, 06–43729702. Of klik hier om een mail te sturen