Home > Nieuws
Is er meer? Ontdek het op de Alpha-cursus

Is er meer? Ontdek het op de Alpha-cursus

dinsdag 11 januari 2011 13:28

Op 2 februari 2011 start de CGK Zwolle weer met een nieuwe Alpha-cursus. In tien avonden en een weekend maak je geheel vrijblijvend kennis met het christelijk geloof. Op donderdagavond 27 januari 2011 is er een informatieavond in de Grote Kerk (Zwolle-Centrum, Grote Markt). Wat is er na dit leven? Hoe word ik gelukkig? Ben jij ook aan het nadenken over levensvragen? Wil je weten of er meer is dan huisje, boompje, beestje?  

Op zoek naar God? Ontdek het zelf op de Alpha-cursus. De CGK in Zwolle start op woensdagavond 2 februari 2011 weer met een nieuwe cursus. In tien avonden en een weekend maak je geheel vrijblijvend kennis met het christelijk geloof. Meer weten? Op donderdagavond 27 januari 2011 is er een informatieavond in de Grote Kerk.

Wereldwijd hebben al meer dan 14 miljoen mensen een Alpha-cursus gevolgd. In Nederland zijn dat er 180.000. Waarom? Die vraag wordt beantwoord op de gezamenlijke informatieavond van de Alpha-cursussen in Zwolle. Iedereen die meer wil weten over de Alpha-cursus is tussen 19.30 en 21.30 uur van harte welkom in de Grote Kerk (Grote Markt 18). Oud-deelnemers en medewerkers vertellen, bij een kop koffie met wat lekkers, graag over hun ervaringen. Ook zijn er folders, foto’s en filmpjes die een goed beeld geven van de cursus.

Onderwerpen die op de Alpha-cursus onder andere aan bod komen zijn ‘Wie is Jezus?’, ‘Wat is bidden en hoe doe je dat?’ en ‘Bijbellezen: waarom en hoe?’. De cursusavonden starten om 19.00 uur en beginnen altijd met een gezamenlijke maaltijd. Locatie is de Zuiderhof (Troelstralaan 25, Zwolle-Zuid). Deelname is gratis, er wordt alleen een kleine vergoeding gevraagd voor de maaltijden en het weekend.

Is er meer? Ontdek het zelf!
www.alphacursuszwolle.nl of  www.alpha-cursus.nl

Informatie en aanmelden:
Margit de Ruijter en Piet Feenstra (038 – 4227010) of alpha@cgkzwolle.nl