Home > Nieuws
Gala avond 2008

Gala avond 2008

maandag 24 november 2008 21:36
En dan is het alweer voorbij, het eerste gala der CGK Zwolle van jl. 15 november. Het was een enorm gezellige avond, we hebben genoten van alle gasten die bij ons gala geweest zijn! Een kort verslag… De avond begon erg goed! Alle gasten die binnenkwamen werden natuurlijk vriendelijk ontvangen en de jas werd aangenomen door een uitstekende gastheer.

De stelletjes konden direct daarna door een professionele fotograaf op de gevoelige plaat vastgelegd worden, zo blijven de herinneringen nog een lange tijd levendig.

Na de ontvangst en de foto shoots was het tijd om aan tafel te gaan, daar hebben we genoten van een heerlijk vier-gangen diner. Een bospaddenstoelensoep, gemengde verse sla met geitenkaas en spek, sukade stooflapje met aardappelpuree en spruitjes en het nagerecht bestond uit drie onderdelen; tiramisu, peer mousse en gevulde soesjes. Allemaal even lekker!

 

Daarna werden alle gasten begeleid naar een andere zaal waar koffie en thee geschonken werd en een optreden gegeven werd door Almost Acoustic, een erg goede band. Na dit optreden was het tijd voor het laatste onderdeel van de avond, de feestavond onder leiding van een DJ. De openingsdans voor het feest werd gedaan door Thijs en Ina Warnaar die op voortreffelijke wijze een Engels wals ten tonele brachten. Daarna namen alle gasten de dansvloer over en hebben we nog een gezellige avond gehad!

 

Kortom, een geslaagd gala en volgend jaar hopen we zeker op een tweede gala der CGK……. 

Bekijk de foto's op: cgkzwolle.nl/huisvesting/fotos/5/gala_avond_2008