Home > Nieuws
Kerstbrunch

Kerstbrunch

woensdag 17 december 2008 19:12
Weet u het nog van vorig jaar hoe gezellig de kerstbrunch was? Of bent u er nog nooit geweest? Kerst is een feest van de geboorte van de Here Jezus, maar ook een feest van gezelligheid. De feestdagen kunnen lang zijn als het lijkt dat iedereen een grote en gezellige familie heeft, maar jij daar geen deel van uit maakt.

Daarom willen we als gemeente voor een ieder die behoefte heeft aan wat gezelligheid en contact die familie zijn die op deze dagen zo belangrijk is.

 
Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid om elkaar op 2e kerstdag tijdens de kerstbrunch van 11.00 uur tot 14.00 uur in de Zuiderhof, Troelstralaan 25, te ontmoeten. Er is muziek en er worden goede woorden gesproken. Maar we kunnen ook met elkaar praten en de beste smeerolie voor ontmoeting is met elkaar eten. Zelfgemaakte soep, salades, brood, muziek en zang zijn de ingrediënten van de brunch.

 

Kijkt u, als gemeente, eens om u heen en neem iemand mee bij u uit de buurt, waarvan u weet dat hij/zij anders alle dagen alleen is. Of vraag die (buur)vrouw met haar kinderen, want voor de kinderen wordt ook iets gedaan. Natuurlijk bent u zelf ook van harte welkom om zelf andere mensen te leren kennen en op zo’n manier met elkaar het kerstfeest te vieren. Feest vieren doe je niet alleen, feest vier je samen! U/jij bent van harte welkom.