Home > Nieuws
Diverse city

Diverse city

woensdag 17 december 2008 19:27
Diverse City is een project van Youth for Christ NL, DC heeft als doel jongeren bewust te maken van hun rol in de maatschappij en om ze enthousiast te krijgen om zich in te zetten voor een ander. Tijdens het DC weekend van 20 tot 23 december 2008 - een soort werkvakantie in je eigen stad!

- gaan we eenzame mensen verrassen, voetbal organiseren voor jongeren, activiteitencentrum schilderen, auto’s wassen, voetbaltoernooi met de Herberg, kerst-inn met Travers in Holtenbroek. ( meerdere projecten in samenwerking met stichting Present Zwolle.

 

Ook hip-hop en streetdance school Dance-Inc zal meewerken door middel van vette optredens en workshops. Daarnaast is er volop gelegenheid voor toerusting, workshops, praise & gebed en ontmoeting met elkaar!

Vanuit het ROC Menso Alting aan de Assendorperdijk willen we 3 dagen lang 'impact' hebben in de wijken van Zwolle.'Stop talking, start helping', met andere woorden: tijd om de handen uit de mouwen te steken. Door dit 'geleefd geloof' mogen we Jezus' licht uitstralen in de stad, vanuit Zijn liefde mogen we dit doen.

In Zwolle verwachten we ongeveer 75 jongeren die mee gaan doen. De leiding in Zwolle is in handen van een projectgroep bestaande uit de YFC jongerenwerker en een aantal vrijwilligers.

Op de locatie houden we de samenkomsten/toerusting/workshops, ontbijt/avondeten en we zullen er slapen.

 

Voor het hele programma, alle sprekers en data  zie www.diversecity.nl/zwolle