Home > Nieuws
Kerstlichtjestocht druk bezocht

Kerstlichtjestocht druk bezocht

maandag 22 december 2008 11:36
Het bos bij het verpleeghuis Zandhove was zaterdagavond 20 december het levensechte decor van het bijbelse kerstverhaal. Er waren herders met echte schapen, Romeinse militairen, engelen, koning Herodes, een volle herberg, wijzen uit het oosten en niet te vergeten de stal.

De stal met Jozef, Maria en haar pasgeboren kindje. De tweede kerstlichtjestocht van Zwolle was opnieuw een groot succes. Ruim drieduizend bezoekers genoten van de wandeling over met kaarsjes verlichte bospaden. Onderweg werd het complete kerstverhaal uitgebeeld. Veel inwoners van Zandhove kregen de gelegenheid om onder begeleiding van vrijwilligers van de Zuiderhof en de Koningskerk een rondgang te maken door het sfeervolle bos.

Mega-kraambezoek
De moeder die Maria speelde met haar pasgeboren kindje, was onder de indruk. "Het was echt ontroerend zoals de meeste mensen reageerden. Dit was het mooiste kraambezoek dat ik me had kunnen bedenken".
Bekijk de foto's op:  cgkzwolle.nl/huisvesting/fotos/7/kerstlichtjestocht


De kerstlichtjestocht is een gezamenlijk initiatief van twee kerken in Zwolle-Zuid (Koningskerk en Zuiderhof) en verpleeghuis Zandhove.