Home > Nieuws
Informatie avond Alphacursus

Informatie avond Alphacursus

dinsdag 20 januari 2009 21:49
Alpha-cursus houdt informatieavond in De Proosdij "Er is meer". Met deze boodschap wil de Alpha-cursus in Zwolle veel stadsgenoten laten kennismaken met het christelijk geloof. Naast de cursus van de CGK starten er in Zwolle nog ongeveer 9 kerken een Alpha-cursus. Samen houden wij op woensdag 28 januari een informatieavond.

Deze avond, gehouden in De Proosdij, (Bethlehemse Kerkplein) is ervoor bedoeld om mensen op een informele manier met de Alpha-cursus te laten kennismaken. Twee jaar geleden is er ook een informatieavond in De Proosdij gehouden. Het enthousiasme van de bezoekers en van de verschillende deelnemende kerken heeft ervoor gezorgd dat er wederom eenzelfde avond is georganiseerd.
De Alpha-cursus biedt in 10 avonden en 1 weekend een vrijblijvende kennismaking met het christelijk geloof. Het biedt mensen op een ontspannen manier de gelegenheid om hier meer over te leren. Iets voor u? Kom dan naar de informatieavond. Hier krijgt u meer informatie, kunt u vragen stellen en komt u erachter waar bij u in de buurt de Alpha-cursus gevolgd kan worden.

De Alpha-informatieavond wordt gehouden in De Proosdij, Bethlehemse Kerkplein 35. De toegang is gratis. De avond begint om 20.00 uur en iedereen is van harte welkom. Neem dus gerust uw collega, buurman of vriendin mee! Het programma bestaat uit een introductie op de Alpha-cursus, met de vraag: Christelijk geloof, saai, onwaar, achterhaald? Enkele cursisten die eerder de Alpha-cursus hebben gevolgd, zullen vertellen hoe ze dit beleefd hebben.

Meer informatie en opgave via: www.alphacursuszwolle.nl
Email: alpha@cgkzwolle.nl of bel 06–43729702 (Dinant Lemson).