Home > Nieuws
Paasbrunch

Paasbrunch

vrijdag 3 april 2009 09:33
Weet u het nog van vorig jaar hoe gezellig de Paasbrunch was? Of bent u er nog nooit geweest? Pasen is het feest van de Opstanding van de Here Jezus, een feest van nieuw leven. Het verhaal van de opstanding van Jezus staat vol ontmoetingen, Jezus ontmoet Maria, zijn discipelen en uiteindelijk ook ons. Jezus ontmoette tijdens zijn leven op aarde veel mensen tijdens maaltijden.

uist daar waar mensen bij elkaar komen. De maaltijd staat symbool voor ontmoeten, gezelligheid, gesprekken en contact.

 

 

Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid om elkaar op 2e Paasdag tijdens een brunch van 11.00 uur tot 14.00 uur in de Zuiderhof, Troelstralaan 25, te ontmoeten. We ontmoeten elkaar voor een goed gesprek onder het genot van een uitgebreide brunch.

 

Kijkt u, als gemeente, eens om u heen en neem iemand mee bij u uit de buurt, waarvan u weet dat hij/zij anders alle dagen alleen is. Of vraag die (buur)vrouw met haar kinderen, want voor de kinderen wordt ook iets gedaan. Natuurlijk bent u zelf ook van harte welkom om zelf andere mensen te leren kennen en op zo’n manier met elkaar feest te vieren. Feest vieren doe je niet alleen, feest vier je samen! U/jij bent van harte welkom.