Home > Toerusting > Activiteiten
Terug

Kerkcafé

Datum & tijd:Zondag 26 september, 19:00 - 20:30
Locatie:De Bolder

Beschrijving

Spiritualiteit is in. Happinez, Boeddha, ZIN en ZEN. Praten over spiritualiteit mag, het beleven zeker ook. Christenen claimen binnen de religies heel sterk de waarheid. Hun God is de enige God. Jezus is de enige weg. Eeuwig leven is er alleen voor wedergeboren christenen. DIt is precies het punt waar christenen botsen met hun omgeving. God is toch in iedereen? En het gaat in het leven toch om goed doen?

Oosterse godsdiensten bergen toch ook veel waarheid in zich? Zullen we in plaats van "God is genoeg" niet liever zeggen "iets is genoeg"?

Het eerste Kerkcafé van het nieuwe seizoen (26 september, 19 u) buigt zich over deze vragen. En wel met een zeer interessant discussieforum. Aan de stamtafel van het kerkcafé zitten een katholieke mysticus, een humanist, een atheïstische jood die christen geworden is, een gedragspsycholoog, en... jij! Jij kunt namelijk ook aan de stamtafel aanschuiven en meepraten. Immers, kennen we niet allemaal onze twijfels en vragen? Wat is er mooier dan die met anderen te delen en door anderen verrijkt te worden. Van harte uitgenodigd!

Zondagavond | 19 u | De Bolder Aa-landen | Kerkcafé | voor wie durft na te denken over het leven!